MĀRUPIEŠIEM 30!

 

Jubileja2

13.aprīlī plkst.16.00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā vidējās paaudzes deju kolektīvs “Mārupieši” aicina dejas cienītājus uz kolektīva 30 gadu jubilejas koncertu “…VISA DZĪVE PAIET DEJĀ…”.

Dejot – nozīmē vienmēr atrasties kustībā, atrasties ceļā. Ceļš urda mainīties, urda atrast savu balsi, savu rakstu, savu īpašo stāstu.

4Dejotāja ikdiena sastāv no nepārtrauktas došanās ceļā – ceļā uz mēģinājumu, ceļā uz koncertu, uz kulisēm vai vietu dejas zīmējumā, ceļā uz tērpu noliktavu, deju svētkiem, festivāliem un jubilejas svinībām!

Pavisam nesen tika izdejoti Latvijas simtgades godu raksti. “Mārupieši” vēl ir jauni, tikai – 30, bet arī mēs esam ceļā uz savu 100gadi.

6

Un, lai vai kā ar dzimšanas datiem, tomēr ir vieta, kurā katrs dejotājs noteikti ir pavadījis 100 stundas un pat dienas, izsmējis 100 spaiņus smieklu un izdziedājis 100 pantus dziesmu, vērojis 100 skaistu ainavu aiz loga, vismaz 100 reizes pārģērbies un izbaudījis 100 pieturu burvību.

3-001Tas ir dejotāju patvērums ikvienā ceļā – vecais, labais autobuss!

Tāpēc jubilejas reizē “Mārupieši” leks atmiņu autobusā un dosies sava stāsta ceļā.

Autobusa vadītāja stūre būs Latvijas Nacionālā teātra aktiera Kaspara Zvīguļa drošajās rokās, lai kopā izdejotu kolektīva vareno ceļu uz dzimšanu un vārda došanu, uz panākumiem, svētkiem un ceļu uz plašo pasauli.

4-001Kopā ar mums šajā jubilejas ceļojumā dosies TDA “Kalve”, JDK “Mārupe”, VPDK “Bandava”un “Jumis”.

Visa dzīve paiet dejā un arī svētkos mēs esam ceļā pie jums – “Mārupiešu” draugi un uzticamie skatītāji!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *